Asiakaspalautetta

Näin palveluistamme on sanottu

Palautetta Coach-on-Site -vastaanotosta

COS-palvelusta on tullut tärkeä osa hyvinvointipalvelujen kokonaisuutta, jonka henkilökunnallemme tarjoamme. Hektisessä työympäristössä ihmiset usein tarvitsevat tukea henkiseen hyvinvointiin. COS tarjoaa työntekijöillemme mahdollisuuden tavata luottamuksellisesti ihmisen, jonka kanssa voi jakaa minkälaisia vain mieltä painavia asioita liittyen työhön tai yksityiselämään. Tietotyöhön liittyy enemmän henkisiä kuin fyysisiä haasteita, ja COS:n avulla voimme tarjota ainutlaatuista tukea henkilökunnallemme. -HR-johtaja, ICT-yritys

Ymmärsin jo yhden session aikana, miten olin jumittunut omaan ajattelutapaani. Aloin nähdä aivan erilaisia mahdollisuuksia yhden coachauksen jälkeen. Aivan loistavaa! -Kumppanuuspäällikkö, 32

Käsitykseni vahvistui: minun täytyy panostaa omaan hyvinvointiini ennen kuin on liian myöhäistä. -Naisasiantuntija, 34

Nykyään ihmiset uupuvat helposti työssä, ja keskustelu valmentajan kanssa voisi auttaa heitä ymmärtämään haasteensa ja miten edetä. -Anonyymi, keskikokoinen ohjelmistoyritys

Olin aluksi vähän skeptinen mutta kiitos, tajusin nyt tilanteen kokonaiskuvan ja että olin unohtanut eri vaihtoehtoja. Tämä avasi aivan uusia näköaloja. Loistavaa!

Jälkikäteen tuntui ihan siltä kuin olisin ollut hyvässä hieronnassa. Oli niin hyvä saada puhua kun toinen aidosti kuunteli minua.

Parasta Coach-on-Sitessa oli coach, hänen sitoutumisensa, ammattimaisuutensa, kokemus, käytännön vinkit, kärsivällisyys, kyky kuunnella, kyky koota ja yhdistellä tietoa, aito auttaminen, joustavuus. 

Erinomainen mahdollisuus käydä läpi yksityiselämän tai työelämän haasteita, ja säästää aikaa kun on mahdollisuus tehdä se paikan päällä! Coach on oikein hyvä: oivaltava ja asiantunteva, ja hänellä on paljon ajatuksia ja työkaluja joita voin hyödyntää -Anonyymi, globaali ICT-yritys

Tiedän ongelmani ja miten se pitäisi ratkaista mutta en usko että pystyn siihen, vaan toistan taas itseäni. Se että minulla on säännöllisiä tapaamisia coachin kanssa auttaa minua pitämään kiinni tavoitteestani.

Palautetta Mennään metsään! -TyHy-päivästä

Työhyvinvointi-iltapäivä oli loistava! Kerrankin sellainen, että se oikeasti rentoutti ja latasi akkuja. Myös paikka luonnonhelmassa oli rauhoittava, mielekästä ohjelmaa riittävästi, ei liikaa ja ohjaajat asiantuntevia ja innostavia.

"Konsepti on toimiva". "Totaalinen töistä irtautuminen!" "Kerrankin tuli mietittyä vähän myös itseään."

Oikein mukava päivä oli! Coachit olivat rentoja, iloisia persoonia jolloin ei tullut mitään "suorituspaineita".

Sain oppia uutta, asahi-jooga, ja sain konreettista hyötyä työssä jaksamiseen. Mieli lepäsi kauniista syksyisestä luonnosta nauttiessa. Iltapäivää on nyt kiva muistella. 

Positiivisella asenteella varustettuja ihmisiä, jaatte muille hyvää energiaa ja mieltä.